YES
Bontinck - Architecture and engineering

Bontinck - Architecture and engineering

Op zoek naar de architectuur van een beheerbaar portfolio


Bontinck Architecture and Engineering is een Gents architectenbureau dat zich specialiseert in verscheidene disciplines in het vak. Naast algemene architectuur, is het bureau erg sterk in stadsontwerpen, engineering, restauratie en interieurdesign. Door de uitgebreide skillset en portfolio, ontstond bij Bontick de nood naar een handige website om dit op een behapbare, overzichtelijke manier voor te stellen.

  Een dynamisch portfolio op maat

  Om een antwoord te bieden op deze nood bedacht Yellow Stripes het concept voor een dynamische website waarop Bontinck Architecture and engineering op een vlotte manier projecten kan tonen aan klanten, prospecten en het brede publiek.

  Het architectenbureau kent haar ontstaan omstreeks de jaren ’20 en heeft doorheen die jaren een impressionant portfolio opgebouwd. Enkele honderden projecten zijn gerealiseerd, waar het bureau dan ook graag mee uitpakt. Al deze projecten werden door Yellow Stripes verzameld in de nieuwe omgeving, maar er is meer!

  YS-Referentie-Bontinck-2
  YS-Referentie-Bontinck-3

  Een website die meegroeit met het bureau

  Een bureau zoals Bontinck is voortdurend in beweging. Daarom is het van belang dat ook hun website mee kan groeien en evolueren. De nieuwe website laat dan ook toe dat nieuwe projecten per fase worden opgeladen op een projectpagina. Deze pagina groeit parallel mee met het nieuwbouwproject zodat je online het hele proces kan volgen. Na afwerking en oplevering kan het volledige project worden opgeladen tot een finale projectpagina. Op die manier staat Bontinck nooit stil en blijft hun website potentiële klanten keer op keer inspireren.

  Nieuwsgierig? Check snel hun website!

  Bontinck-Website
  Quote Bontinck

  De nieuwe website van Bontinck slaagt erin het prachtige portfolio en dynamische karakter van het bureau ook online voelbaar te maken.

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Jorinde even op of laat jouw gegevens na. Zij helpt je alvast op weg.