YES
Bontinck - Architecture and engineering

Bontinck - Architecture and engineering

Bontinck Architecture and Engineering is een Gents bureau dat zich heeft gespecialiseerd in verscheidene disciplines. De architectuur is het fundament van het bedrijf, dat zich verder heeft ontplooit in stadsontwerpen, engineering, restauratie en interieurdesign.

  Een overzichtelijk beheerbaar portfolio

  De huidige opzet van de website is om op een vlotte manier projecten te kunnen tonen aan klanten, prospecten en het brede publiek. Het is geen statisch platform, maar moet meeleven en meegroeien met het bureau.

  Het architectenbureau kent haar ontstaan omstreeks de jaren ’20 en heeft doorheen die jaren een impressionant portfolio opgebouwd. Enkele honderden projecten zijn gerealiseerd, waar het bureau dan ook graag mee uitpakt. Al deze projecten werden verzameld in de nieuwe omgeving.
  Nieuwe projecten kunnen per fase worden opgeladen op een projectpagina. In eerste instantie – van zodra het project door verschillende instanties wordt goedgekeurd – worden renders opgeladen. Vanaf dat moment groeit de projectpagina parallel mee met het nieuwbouwproject. De tweede fase is de ruuwbouw die wordt vervat op de pagina. Tot slot – na afwerking en oplevering – kan het volledige project, met zowel algemene als detail beelden, worden opgeladen tot een finale projectpagina.
  YS-Referentie-Bontinck-2
  YS-Referentie-Bontinck-3
  Van een stedenbouwkundig masterplan tot aan de kleur van het interieur: Bontinck Architecture and Engineering brengt de ideeën en wensen van haar klanten tot leven.

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Daan even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.