YES
Caviar Taxshelter

Caviar Taxshelter

Caviar - een productiehuis onder andere bekend van Black, Clan, Bo en Tabula Rasa - heeft een Taxshelter afdeling die deze producties financieel ondersteunt. Dankzij een Taxshelter investering kunnen Belgische bedrijven audiovisueel werk steunen en kunnen producties sneller worden opgestart.

  Duidelijke online communicatie

  We ontwierpen een strakke, gestructureerde website die volledig binnen de huisstijl van Caviar past. Het online platform geeft een totaalbeeld van Taxshelter waarin alle verschillende aspecten worden verklaard: de methodiek, de risico’s, het rendement, enzovoort. 
  Mobile
  De toekomstige investeerder wordt volledig geïnformeerd over de principes van Taxshelter. Dit aangevuld met een ruime database aan filmprojecten die door Taxshelter investeringen werden gefinancierd.
  Videographer
  Liantis

  Activatie via Google Ads

  Het najaar is de meest geschikte periode om rond Taxshelter te adverteren. Het is de periode waar veel bedrijven een goede boekhouding prioriteren en er inspanningen worden gedaan om fiscaal interessante acties te ondernemen. Taxshelter is er zo een van.

  De campagnes werden gericht naar de B2B zoekmachinegebruikers. Door in te zetten op specifieke zoekopdrachten en een goed beheer van uitsluitingszoekwoorden, werden particulieren zo veel mogelijk uitgesloten. Zonder een gepast zoekwoorden-management zouden we te veel “vervuild verkeer” naar de website leiden.
  Door de vinger aan de pols te houden en prompt in te grijpen waar nodig, slaagden we erin om al binnen de 2 weken winst te maken. De eerste conversie werd al na 10 dagen verzilverd.

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Daan even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.