YES
Elisa Park

Elisa Park

Een projectontwikkelaar op zoek naar meer leads

Elisa-Park is een projectontwikkelaar uit Halle. Hun gelijknamig bouwproject biedt zowel assistentiewoningen als gewone appartementen in 3 woonentiteiten aan. Elisa-Park klopte bij Yellow Stripes aan in hun zoektocht naar een manier om meer kwalitatieve leads te genereren met hun Google Ads. Na onderzoek bleek al snel dat de oplossing niet enkel in hun ads gezocht moest worden. 

  Een nieuwe website voor betere advertentieresultaten

  Adverteren op Google heeft enkel het gewenste resultaat als je advertenties je doelpubliek ook leiden naar een antwoord op hun zoektocht. Bij Elisa-Park lag hierin een mogelijkheid tot verbetering. Het bouwproject biedt twee verschillende types woningen voor twee erg uiteenlopende doelgroepen. Deze opsplitsing vertaalde zich echter niet voldoende door naar de website, waardoor potentiële klanten niet snel genoeg de informatie vonden die ze zochten en al te makkelijk weer wegklikken.  

  Mobile
  Onze eerste stap was dus om de website aan te pakken. Yellow Stripes zorgde ervoor dat de doelen van de site gesplitst werden. Op die manier kon aan de assistentiewoningen voldoende informatie gekoppeld worden over de indeling, de dienstverlening, … Anderzijds kregen de verschillende types appartementen de juiste informatie mee waarnaar potentiële kopers op zoek zijn. Het resterende aanbod werd per type gespecificeerd zodat de organische bezoeker vlot zijn voorkeursappartement terugvindt. Check snel de website om te zien hoe we het hebben aangepakt! 

  Een In-company training voor een efficiënte campagne

  Naast het optimaliseren van de landingspagina’s is een goede en strategische opbouw van je campagnes van cruciaal belang. Yellow Stripes zorgde daarom voor een Google Ads 
  in-company training bij Elisa-Park om de interne medewerkers de juiste mechanismes aan te leren en handvaten mee te geven om het maximum uit hun campagnes te halen. De resultaten hiervan lieten niet lang op zich wachten! 
  Videographer
  Liantis
  Logo klant
  De gemiddelde kost-per-klik op de advertenties van Elisa-Park daalde met 50%. Waardoor er meer dan dubbel zoveel klikken met hetzelfde advertentiebudget kon worden gerealiseerd.

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Jorinde even op of laat jouw gegevens na. Zij helpt je alvast op weg.