YES
Lambrecht Wijnen Webshop door Yellow Stripes Digitale Marketing

Lambrecht Wijnen

Een wijnwinkel in tijden
van Corona

Lambrecht Wijnen is een familiebedrijf dat sinds 1955 een ruim aanbod aan kwaliteitswijnen verdeelt via hun winkel te Sint-Martens-Latem. Dankzij hun goed draaiende fysieke winkel, had de nood aan een webshop zich nog niet opgedrongen … tot de komst van de coronacrisis. 

  In stroomversnelling naar een online aanbod

  Door de coronacrisis en de lockdown raakte de wereld in een online stroomversnelling. Lambrecht Wijnen voelde deze tendens en was erop gebrand zijn klanten ook nu een goede service en heerlijke kwaliteitswijnen te bieden. Een webshop kon dan ook niet langer uitblijven.

  Om de continuïteit van de service te garanderen, begreep Yellow Stripes dat er snel geschakeld moest worden. In amper een week tijd werd er een website uitgebouwd die klanten tijdens de crisis kon verder helpen. Dankzij de mogelijkheid om te selecteren op basis van type wijn en wijstreek vindt de klant met gemak wat hij zoekt. Het resultaat liet dan ook niet op zich wachten en de eerste bestellingen stroomden snel binnen!

  Lambrecht Wijnen Responsive Webshop Shopify

  Een succesverhaal voor tijdens én na de coronacrisis

  Dankzij het succes ziet Lambrecht Wijnen de webshop ook na de lockdown als een waardevolle aanvulling. Lambrecht Wijnen heeft beseft dat hij hierdoor niet meer gebonden is aan openingsuren. Daarom wilt hij nu dezelfde service en gevoel verder uitbreiden naar het online gebeuren en daar bouwt Yellow Stripes maar al te graag aan mee. Met de toevoeging van extra producten en functionaliteiten is Lambrecht Wijnen klaar voor de toekomst, zowel online als offline!

  Benieuwd of zin om jouw wijnvoorraad aan te vullen? Check snel de webshop!

  Logo Yellow

  De webshop van Lambrecht Wijnen werd gerealiseerd in minder dan 1 week tijd.
  Op deze manier konden zij hun klanten blijven bedienen tijdens de lockdownperiode.

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Jorinde even op of laat jouw gegevens na. Zij helpt je alvast op weg.