YES
Lambrecht Wijnen Webshop door Yellow Stripes Digitale Marketing

Lambrecht Wijnen

Lambrecht wijnen is een familiebedrijf dat sinds 1955 een ruim aanbod aan kwaliteitswijnen verdeelt via hun winkel te Sint-Martens-Latem en vanaf heden via hun webshop.

Hier vind je toppers uit Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Chili, Argentinië en Oostenrijk.

  Meer dan 100 kwaliteitswijnen online beschikbaar

  Tijdens de coronacrisis bestellen steeds meer mensen online. Lambrecht Wijnen wou dan ook zo snel mogelijk een webshop, naast hun fysieke winkel, om hun klanten te blijven voorzien van heerlijke kwaliteitswijnen. 

  In slechts een week realiseerde Yellow Stripes een volwaardige webshop, die perfect aansluit bij hun huidige huisstijl.

  Lambrecht Wijnen Responsive Webshop Shopify

  Een webshop voor tijdens én na de Coronacrisis

  Het online aanbod geeft de gebruiker de keuze om hun favoriete wijn te selecteren op vlak van witte, rode, rosé of mousserende wijnen of op basis van de wijnstreek. Dankzij deze een logische opdeling, vindt de bezoeker meteen wat hij zoekt.

  Deze webshop voldoet niet enkel aan de vraag om op korte termijn online te kunnen verkopen. Het aanbod kan na de crisis eenvoudig worden uitgebreid met producten, functionaliteiten en betaalmogelijkheden.

  Is jouw wijnvoorraad aangevuld?

  De vereenvoudigde bestel- en betaalstappen in de shop, zorgen voor een aangenaam online shopping moment. Het duurde dan ook niet erg lang voor de eerste bestelling werd geregistreerd.
  Logo klant
  De webshop van Lambrecht Wijnen werd gerealiseerd in minder dan 1 week tijd, om hun klanten blijven te bedienen tijdens de lockdown-periode.

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Daan even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.