YES
S&H Care door Yellow Stripes Digitale Marketing

S&H Care

S&H Care is een tijdelijk project die tijdens de coronaperiode tot stand is gekomen. Via een webshop werden verschillende producten aangeboden om samen, efficiënt tegen Covid-19 te strijden.

  Snel, Veilig, Effectief & Voordelig

  Tijdens de lockdown waren veel bedrijven en horecazaken volop bezig met de maatregelen die ze tijdens de heropeningsfase van hun zaken zouden moeten nemen. Door mobiele desinfectiezuilen voor te stellen, voorzag S&H Care een gemakkelijke oplossing om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit deden ze door medewerkers en bezoekers, voor het betreden van een bedrijf of zaak, de mogelijkheid te geven om hun handen te ontsmetten.

  Webshop

  In een paar dagen tijd werd S&H Care voorzien van een gepaste communicatietoon door middel van visuals voor op sociale media, promovideo’s én een volwaardige webshop.

  Om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan, hebben we besloten een simpelere stijl te hanteren die direct ter zake komt. Het gebruik van foto’s, iconen, vector illustraties en een beperkte colorscheme zorgden voor een duidelijke en efficiënte branding.

  Mask
  Instagram feed
  Yellow Stripes Digitale Marketing

  “Snel, Veilig, Effectief & Voordelig”
  Dit geldt niet enkel voor S&H Care producten, maar ook voor hun online marketing tools!

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Daan even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.