YES
S&H Care door Yellow Stripes Digitale Marketing

S&H Care

Een strijd tegen corona én de klok

S&H Care is een tijdelijk project dat tijdens de coronaperiode tot stand kwam. Via een webshop werden desinfectiezuilen en andere beschermingsproducten aangeboden om samen, efficiënt tegen Covid-19 te strijden. Voor S&H Care werd Yellow Stripes uitgedaagd om snel te schakelen en in no time de lancering van het merk op punt te stellen.

  Een cleane branding voor snel resultaat

  Aangezien veel bedrijven en horecazaken volop op zoek waren naar oplossingen om weer veilig de deuren te openen, was er geen minuut te verliezen. Op enkele dagen tijd werd S&H Care voorzien van een gepaste branding en communicatietoon. De keuze viel hierbij op een simpele stijl die direct ter zake komt. Niet enkel liet deze stijl toe om snel aan de slag te gaan, ook stralen de beperkte colorscheme en cleane branding efficiëntie en veiligheid uit wat ideaal is voor het product. 
  S&H Care Yellow Stripes

  Een webshop én online campagnes binnen de week

  Naast branding zorgde Yellow Stripes binnen de week voor een volwaardige webshop én een communicatiestrategie langs verschillende onlinekanalen. Hiervoor werd gebruik gemaakt van promovideo’s, foto’s, iconen, vector illustraties en een duidelijke colorscheme die binnen de branding pasten. Door een duidelijke strategie en efficiënte keuzes, toonde Yellow Stripes dat het mogelijk was om binnen de week een merk op de kaart te zetten. 


  S&H Care
  S&H Care Socials
  “Snel, Veilig, Effectief & Voordelig” 
  Dit geldt niet enkel voor S&H Care producten, maar ook voor hun online marketingtools! 

  Kan jou helpen?

  Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
  Bel Jorinde even op of laat jouw gegevens na. Zij helpt je alvast op weg.