D&S Renovatiewerken

Follow us

D&S renoveert hun succes: van offline naar online triomf!

RENOVATIEWERKEN

MARKETING STRATEGY |  WEBSITE | DIGITAL MARKETING

Follow us

D&S Renovatiewerken, een renovatiebedrijf, adverteerde initieel enkel via offline media. Het bedrijf had aanvankelijk weinig vertrouwen in digitale marketing en richtte zich voornamelijk op mond-tot-mondreclame en advertenties in lokale kranten en tijdschriften. Na verloop van tijd besefte het bedrijf echter dat ze een enorm potentieel misliepen door niet online actief te zijn. Ze besloten samen te werken met het online marketing bureau Yellow Stripes en stapsgewijs te investeren in zoekmachinemarketing (SEO en SEA) en het opzetten van digitale marketingcampagnes.

Van bredere bereikbaarheid tot beter begrip bij klanten

Het resultaat was verbluffend. D&S Renovatiewerken vergrootte hun bereik van 2 provincies naar 3 provincies dankzij hun succesvolle online aanwezigheid. Maar het was niet alleen de grotere naamsbekendheid die het bedrijf deed groeien. Feedback van klanten speelde ook een belangrijke rol. D&S Renovatiewerken ontdekte dat klanten hun werkwijze, de kwaliteit van hun werk en de materialen waarmee ze werken, niet altijd begrepen. Om dit op te lossen, ontwikkelde Yellow Stripes in samenwerking met D&S Renovatiewerken een nieuwe website met een vereenvoudigde structuur en duidelijke informatie over hun werkwijze en de materialen die ze gebruiken.

beter begrip, verhoogde waardering en groei in 3 provincies

Met deze nieuwe website kon D&S Renovatiewerken hun klanten een beter inzicht geven in wat ze deden en hoe ze het deden. Klanten kregen een beter begrip van de kwaliteit van hun werk en waren sneller geneigd om voor het bedrijf te kiezen. Dankzij hun succesvolle samenwerking met Yellow Stripes en hun gefaseerde aanpak heeft D&S Renovatiewerken nu een sterke online aanwezigheid. Hun klanten begrijpen hun werkwijze en waarderen de kwaliteit van hun werk. Het bedrijf blijft groeien en is nu actief in 3 provincies.

ANDERE INTERESSANTE CASES