Fero

Follow us

GEZELLIGHEID GEGARANDEERD: FERO

VUUR, WARMTE EN SFEER

DIGITAL MARKETING

Follow us

Met een ruim assortiment aan kachels en vuurhaarden zijn Fero en moederbedrijf Unifire, een belangrijke speler op de Belgische markt. Hun hoogwaardige producten garanderen gezelligheid voor jong en oud.

Vuur, warmte en sfeer

Unifire is distributeur van producten die zorgen voor vuur, warmte en sfeer. Zij groeiden uit van een eenmanszaak, tot een bruisende organisatie met een twintigtal topmerken, zoals MCZ, Austroflamm, SAEY en OUTR.

Bouwen aan een merk

Om hun verdelers te ondersteunen en hun online aanwezigheid te verbeteren, ging Unifire een partnerschap aan met Yellow Stripes. Wij bouwden aan hun merkbekendheid. Onze werktuigen? Zoekmachine-optimalisatie, advertenties in zoekmachines en sociale media.

We baseerden ons op interesses, locatie en online gedrag om verschillende doelgroepen aan te spreken. Dit leidde tot opzoekingen voor het verdelersnetwerk van Fero en een verhoogde kans op verkoop.

Dankzij online marketingcampagnes bouwen we verder op hun reputatie als hoogwaardige leverancier van kachels en vuurhaarden. En hun verdelers kunnen dat weer steunen op een succesvolle online marketingstrategie. A job well done.

ANDERE INTERESSANTE CASES