Follow us

LET’S MAKE
BRAND BABIES

EEN NIEUW MERK CREËREN

Van ‘no’ brand tot ‘hero’ brand in stappen.

1 • Brand strategy

Het achterhalen van de essentie

Samen met alle stakeholders leggen we de ziel van jouw merk bloot. We analyseren de markt en zijn kansen. We formuleren een solide merkbelofte en ontdekken de ware identiteit van jullie merk.

Yellow Stripes - Branding Traject Illustratie
Yellow Stripes - Team in overleg - Branding

Een duidelijke merkpositie

Wanneer het speelveld en de spelers bekend zijn, bedenken we een strategie om dit aan de markt te communiceren. Met een doordacht plan zetten we mijlpalen uit om ons doel te bereiken.

Een naam die blijft plakken

Een effectieve merknaam blijft hangen en roept direct een gevoel of beeld op. Zoals een catchy melodie moet een merknaam eenvoudig, herkenbaar en onderscheidend zijn. Werk met ons creatieve team en creëer een naam die resoneert met je doelgroep.

Yellow Stripes - Hoodie Mockup - Branding Algard

Een unieke look die bij je merk past

Verrijk je merk met doelgericht brand design! Onze creatives bezorgen je een unieke uitstraling die je doelgroep aanspreekt. Ontdek hoe we visuele elementen strategisch inzetten om je merkidentiteit te versterken en blijvende impact te maken.

Consistente merkervaring

Je klanten verwachten een consistente merkervaring bij elke interactie. Onze grafische designs zorgen voor uniforme en herkenbare merkbeleving, ongeacht het medium, en helpen bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit.

Yellow Stripes - Gevel bekleding Coorevits

Een website die jouw merk weerspiegelt

Een goed webdesign speelt een sleutelrol bij een sterk merk. Het reflecteert jouw visuele identiteit en versterkt de band met je doelgroep door intuïtieve navigatie en consistente merkboodschappen, waardoor bezoekers geboeid en betrokken blijven.

Branding astronaut

REBRANDING?

‘A SMALL STEP FOR MAN BUT A GIANT LEAP
FOR YOUR BRAND.’

Bij het verkennen van nieuwe horizonten kan je merk op een bepaald moment niet meer goed aanvoelen. Het lijkt veel op het passen van je favoriete rockband-t-shirt na twintig jaar. Wanneer dit gebeurt, is het tijd voor ons om een serieus rebranding-gesprek te voeren.

ANDERE INTERESSANTE CASES

THE WEB SIDE
OF BRANDING

Branding Websites

‘ONLY SMOOTH SAILING FROM HERE ON OUT’

Converteren? Informeren? Wat het doel ook mag zijn. Een vloeiend parcours doorheen je website is essentieel.

Met een helder doel en een gestroomlijnd plan streven we ernaar om bezoekers een moeiteloze ervaring op jullie website te bieden. We begrijpen het belang van snelle toegang tot informatie, en we zorgen ervoor dat ze gemakkelijk hun weg vinden, van de eerste klik tot aan de gewenste actie, zoals een aankoop of contact opnemen.

HOE USER FRIENDLY IS JOUW WEBSITE?

Benieuwd naar wat we voor jouw merk
kunnen betekenen?

Wat zijn jullie ambities, welke zaken kunnen wat extra ondersteuning gebruiken. Of wil je gewoon een objectieve kijk door één van onze experts op jullie plannen? Neem zeker contact met ons op. Onze deur staat altijd open voor een ambitieuze ondernemer zoals jou.

Contacteer mij over: