Follow us

OPTIMIZE YOUR
MARKETING HARVEST

#BESTAAND CLIËNTEEL BEWERKEN

Sneller groeien met minder inspanning. Focus op wat je hebt, in plaats van geld en tijd te spenderen aan wat je zou kunnen hebben. Profiteer van het volledige groeipotentieel van bestaande klanten.

STICK AROUND

Jouw partner in
e-mailmarketing

Wist je dat tot wel 80% van je klanten niet terugkomt omdat ze niets meer van je horen? E-mailmarketing is de meest kostenefficiënte manier om je klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in je bedrijf.

Brevo - Nieuwsbrieven Hotel Les Mouettes
Yellow Stripes - Loyaliteit - Data analyse

‘G’ WIZZ

‘GETTING MORE VALUE FOR LESS’

Contentcreatie Barbasille

Content marketing

Content met een plan

Sociale media is steeds vaker het eerste touchpoint tussen (potentiële) klant en een bedrijf. Van het doortrekken van jouw huisstijl, tot het communiceren van de juiste boodschap op het juiste moment, het belang van social media management valt niet te onderschatten.

Yellow Stripes - Loyaliteit - Customers Friends

‘G’ WIZZ

FIRST TURN YOUR CUSTOMERS INTO FRIENDS

Marketing Efficiëntie

Een HUB(spot) voor al je marketing activiteiten

Hubspot is dé toonaangevende alles-in-één software voor inbound marketing, sales en service. Met HubSpot kunnen bedrijven van elke omvang hun marketingstrategieën stroomlijnen, leads genereren, klantrelaties beheren en groei stimuleren, allemaal vanuit één krachtig platform. 

Hubspot - Marketing automation

Benieuwd naar wat we voor jouw merk
kunnen betekenen?

Wat zijn jullie ambities, welke zaken kunnen wat extra ondersteuning gebruiken. Of wil je gewoon een objectieve kijk door één van onze experts op jullie plannen? Neem zeker contact met ons op. Onze deur staat altijd open voor een ambitieuze ondernemer zoals jou.

Contacteer mij over: