YES
Brand design

Brand design

Branding is liefde. Je doet er alles aan om jouw ideale klant aan te trekken en schept er een hechte band mee. De uitstraling van jouw merk is dus een essentiëel onderdeel van jouw marketing. Minstens even belangrijk is om die “verpakking” kritisch te blijven bekijken en in vraag te stellen of deze bij de huidige tijdsgeest aansluit.

Logo & identiteit

Logo & identiteit

We streven steeds naar een aantrekkelijke visualisatie met het unieke karakter van jouw merk. Bij deze denkoefening staat het merk steeds centraal. De denkoefening is de combinatie van de objectieve en subjectieve kijk naar de brandingstrategie, wat de nodige inzichten geeft om tot een aantrekkelijk en sprekend eindresultaat te komen: een visuele identiteit die het doelpubliek dat je beoogt aanspreekt.

Merknaam & toonzetting

Merknaam & toonzetting

De manier waarop je iets zegt, is minstens even belangrijk als hoe je die boodschap visueel weergeeft. Daarom is de keuze van de juiste merknaam, die we je helpen bepalen, heel erg belangrijk. De omschrijving en positionering van jouw merkbelofte krijgen nadien een unieke stem in de markt.

Brand guidelines - Huisstijlgids

Brand guidelines - Huisstijlgids

Consistentie is de sleutel tot een sterk en betrouwbaar merk. We bakenen het speelveld af en bepalen de spelregels van jouw visuele merkidentiteit. We doen dit aan de hand van logo specificaties, typografie, kleur en iconografie guidelines. De stijl en het gebruik van foto’s en video’s zullen hier niet in ontbreken.

Door het naleven van deze guidelines garanderen we een correct gebruik en consistente visualisatie van jouw unieke merkeigenschappen door eender welke gebruiker.

Marketing & branding materiaal

Marketing & branding materiaal

Ongeacht het kanaal waar je doelpubliek in aanraking komt met jouw merk, helpen wij je bij het vertalen van jouw unieke merkidentiteit. Onze uitgebreide kennis in zowel print, packaging en digital resulteert in een prikkelende communicatie die de authenticiteit van jouw merkidentiteit overal bewaakt.

Environmental design

Environmental design

Een merk is niet louter iets visueels. Het is een levend organisme die je als klant ervaart in alles om je heen. Het is dus van belang dat iedere plaats waar je in contact kan komen met jouw merk, dezelfde sfeer uitademt. We vormen jouw signalisatie, interieur en wagenpark om tot één coherent geheel die in lijn ligt met de merkidentiteit.

Kan jou helpen?

Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
Bel Frederik even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.
Frederik