YES
Branding strategie

Branding strategie

Alles begint met een sterk verhaal en dit geldt ook voor branding. Maar een verhaal vertel je niet zomaar, het heeft een doel. Je wilt je publiek inspireren met jouw passie en visie. De aandacht van je publiek wordt voortdurend geprikkeld via een vooraf bepaalde strategie om dat ultieme doel te bereiken.

Wij helpen grote, kleine en startende ondernemingen de juiste strategische stappen te zetten naar een succesformule. Positionering, persona’s en merkeigenschappen zijn de drijvende kracht van onze aanpak.

Positionering

Positionering

Door jouw bedrijf op een unieke en specifieke manier in de markt te positioneren, win je al sneller de harten van de klanten die je écht wilt hebben. Het unieke karakter en de competitieve voordelen van jouw merk trekt jouw markt en doelpubliek aan.
Personas en customer journeys

Personas en customer journeys

Er moet een duidelijk beeld worden geschetst van het type (eind)klanten die met jouw merk in contact zullen komen. Door op voorhand een goed inzicht te hebben in dat doelpubliek, kunnen we unieke kenmerken en voordelen gerichter uitspelen. Dit resulteert in een doelgerichte communicatie die jouw merk en de beleving errond zal versterken.

Merkeigenschappen

Merkeigenschappen

Merkeigenschappen geven een tastbaar karakter en een eigen persoonlijkheid aan jouw merk. Je vindt ze terug in alle raakpunten met je merk. Ze helpen je doelgroep om jouw merk makkelijker te identificeren op basis van gedrag, vormgeving, toonzetting en standpunten.

Kan jou helpen?

Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
Bel Frederik even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.
Frederik