YES
Marketing Automatisatie

Marketing Automatisatie

Verkrijg meer inzichten over je doelgroep dankzij SharpSpring. Als Silver Certified partner helpen we jouw digitale marketing activiteiten te automatiseren.
Verlies geen leads uit het oog

Verlies geen leads uit het oog

Dankzij een gedetailleerd leadscoring mechanisme, zie je in een oogopslag waar jouw lead zich in de salesfunnel bevindt. Op die manier krijgt jouw lead de informatie die hij op dat moment nodig heeft. 

Activeer of reactiveer jouw leads

Activeer of reactiveer jouw leads

Door op het juiste moment voordelen van jouw product of dienst uit te lichten, wakker je opnieuw de behoefte van die lead aan. Je activeert hem om zich meer te verdiepen in wat je aanbiedt, door e-mail flows te automatiseren volgens het conversiegedrag van de lead. 
De reactivering gebeurt veelal wanneer leads gedurende een behoorlijke termijn niet tot een gewenste actie zijn overgegaan.
Win het vertrouwen van je klant

Win het vertrouwen van je klant

Het overgrote deel van je nieuwe klanten, gaan verloren na hun eerste aankoop. Gelukkig kan je daar wat aan doen. Je bindt ze aan jouw merk door na de eerste aankoop opvolging mails te zenden, unieke voordelen aan te bieden of door over te gaan tot up- en cross-selling. Deze mailcommunicatie wordt volledig voor je geautomatiseerd.

Kan jou helpen?

Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
Bel Frederik even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.
Frederik