YES
Webshop

Webshop

Online winkelen is reeds sterk ingeburgerd. Daar we vroeger gingen windowshoppen, nemen we nu een laptop of tablet bij de hand om door het aanbod van ontelbare aanbieders te scrollen.

We leveren niet enkel strakke designs, maar zorgen voor de juiste elementen die bijdragen aan hét doel van de webshop: bestellingen ontvangen.
Alles start met een bouwdoos

We selecteren de juiste componenten

Een webshop bestaat uit verschillende componenten die jouw producten promoten. Denk maar aan de structuur, filtermogelijkheden, koppelingen met verschillende betaalmethodes, leveringsmogelijkheden, enzovoort.

Het is dus essentieel om de juiste bouwblokken te definiëren die als basis dienen voor de opmaak van een webshop.
Wij zetten de webshop voor je klaar

Wij zetten de webshop voor je klaar

We hebben de verschillende componenten bepaald, dus is het tijd om de stijl van je webshop te bepalen. Hierbij heb je de keuze om te werken met vooraf gedefinieerde stijlen (thema's) of nemen we jouw bestaande huisstijl (op maat gemaakt) over.

We streven steeds naar een doeltreffende webshop, voorzien van modern design en alle opties die je nodig hebt.
Je bent zelf beheerder

Je bent zelf beheerder

Eens de stijl is bepaald, de structuur is klaargezet en de betaal- en levermethodes zijn gekoppeld, is het tijd om de producten op te laden. Dankzij een geautomatiseerde invoer van data, staat je webshop niet veel later klaar om bezoekers te ontvangen.

Aangezien we steeds werken op basis van de content management systemen, ben je ten allen tijde in staat om de inhoud van de website – teksten, beelden, video's,... – steeds zelf aan te passen.

Ben je benieuwd naar onze webshops?

De webshop van Lambrecht Wijnen werd gerealiseerd in minder dan 1 week tijd, om hun klanten blijven te bedienen tijdens de lockdown-periode.
Bekijk onze laatste case
Webshop Lambrecht Wijnen Shopify

Benieuwd naar hoe we jouw webshop zouden aanpakken?

Bel Daan even op. Hij helpt jou met plezier verder!
Contacteer Yellow Stripes