YES
Websites

Websites

Websites met net dat tikkeltje meer. We leveren niet enkel strakke designs, maar zorgen voor de juiste elementen die bijdragen aan hét doel van de website: converteren.
Alles start met een bouwdoos

Alles start met een bouwdoos

Een website bestaat uit verschillende componenten die jouw diensten en producten samen promoten. Denk maar aan actieknoppen, ruimte om in te schrijven op een nieuwsbrief, de menu-structuur, enzovoort. Allemaal ingrediënten die als geheel een landingspagina invullen. Het is dus essentieel om de juiste bouwblokken te definiëren die als basis dienen voor de opmaak van een website. 
Van wireframe tot ontwerp

Van wireframe tot ontwerp

We hebben onze bouwdoos met verschillende componenten bepaald alsook waar die zullen plaatsvinden. Eens dit is bepaald, is het tijd om de grafische saus over die componenten te gieten. Starten doen we steeds vanuit de huisstijl indien die voor handen is. 
Je bent zelf de regisseur

Je bent zelf de regisseur

Het ontwerp van de website is klaar. We kunnen dit nu developen, oftewel het ontwerp naar een werkende website transformeren. Die website is nooit statisch. We werken steeds op basis van de content management systemen (CMS) SiteManager en Wordpress. Deze platformen zorgen ervoor dat de inhoud van de website - tekst, beeld, video,... - steeds door de eindklant kan worden aangepast. 

Kan jou helpen?

Heb je een prangende vraag? Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?
Bel Marie even op of laat jouw gegevens na. Hij helpt je alvast op weg.