YES
795
Frederik Delfosse
Beschikbare data
Google Ads Expert

Google Ads Expert

Hoe ga je succesvol aan de slag met Google Ads? Je wilt starten met betalende advertenties maar je weet niet hoe je er het best aan begint? We bespreken het biedingsysteem, de verschillende type campagnes en de structuur van Google Ads. Samen zetten we jouw account op, helpen we je op weg met zoekwoorden en leren we je aantrekkelijke advertenties op te stellen.
795
3 of 5 dagen
Frederik Delfosse
Beschikbare data

  Wat zal je leren?

  Setup
  Je leert jouw Google Ads profiel te beheren en de juiste koppelingen te maken met Google Search Console, Google Analytics, YouTube, …

  Biedingssysteem
  Je verkrijgt inzicht in het biedingssysteem, zodat je weet op welke vlakken je moet ingrijpen om een hogere positie in de zoekresultaten te behalen.

  Zoekwoordenonderzoek
  Je leert werken met de zoekwoordplanner en hoe je via zoekwoordopties het juiste verkeer naar jouw website kan aantrekken.

  Campagnes & advertentiegroepen
  Je leert campagnes opzetten in het zoek- & displaynetwerk. Hierbij bespreken we uitgebreid de structuur van Google Ad’s en hoe je het best jouw campagnes opbouwt.

  Campagnes opzetten
  Je leert campagnes op te zetten in het zoek- & displaynetwerk. Daarnaast bespreken we ook hoe je activerende advertenties kan opmaken.

  Conversies
  Je leert werken met conversies en hoe je deze op je website kan tracken via Google Tag Manager.

  Doelgroepen
  Je leert werken met doelgroepen & remarketing. We bespreken de verschillende mogelijkheden tot heractivatie van jouw doelgroep.

  Analyse & rapportage
  Je leert werken met rapporten en je verkrijgt meer inzicht in de veiling. Hierdoor kan je uw campagnes blijven optimaliseren en jouw concurrenten verslaan.
  Kmo-portefeuille

  Krijg tot 30% korting
  Bespaar op jouw opleiding dankzij de tussenkomst van de kmo-portefeuille.
  Kleine ondernemingen genieten steun tot 30%. Voor middelgrote ondernemingen is dit 20%. Sinds 2020 is het maximum steunbedrag vastgelegd op 7.500 euro.

  Agenda

  De cursus wordt telkens opgesplitst in drie of vijf opleidingsdagen. Hieronder vind u de startdatums van de verschillende modules.

  Contacteer ons voor meer informatie. 

   

   

  Frederik
  Uw trainer is Frederik
  Frederik is docent Digitale Marketing in het Google Digitaal Atelier, SBM opleidingen & Syntra, goed voor meer dan 180 opleidingsdagen per jaar.
  Instruction

  Op de hoogte blijven van opleidingen?

  Schrijf je hier in en blijf op de hoogte van alles updates rond onze opleidingen.