The things we care
about the most are
brands, data  people

Follow us

Wie wij zijn 

EEN LEVENSPARTNER  VOOR JOUW LEVENSWERK

De bedrijven die geloven dat de sterkte van een merk gesmeed wordt door de band met hun doelgroep, daar bestaat Yellow Stripes voor. Als strategische marketing partner staan wij klaar om samen een glorieuze toekomst voor jullie merken op te bouwen. Met de digitale evolutie aan onze zijde stellen wij naadloze strategieën op die de harten en hoofden van jouw ideale klanten veroveren. De waardevolle inzichten over hun online gedrag gecombineerd met een flinke dosis verworven marktkennis stelt ons in staat om onze creativiteit los te laten op een pakkende communicatie strategie voor jouw levenswerk.

ONZE SERVICES

BRAND STRATEGY | BRAND DESIGN | MARKETING STRATEGY | BUSINESS STRATEGY | PHOTOGRAPHY | GRAPHIC DESIGN | WEBDESIGN | SEA | SEO | MARKETING AUTOMATISATION | SOCIAL ADVERTISING | WEBSITE OPTIMALISATION | CONVERSATION MANAGEMENT l BRAND ACTIVATION |

Wie wij zijn 

Onze overtuiging

DE MENSELIJKE CONNECTIE TUSSEN MERK EN KLANT IN EEN DIGITALE WERELD

Het is geen geheim meer dat mens en technologie dichter en dichter met elkaar verweven zullen worden. De digitale evolutie biedt ons voortdurend nieuwe manieren en mogelijkheden om je als persoon en merk te uiten. Het marketingspel wordt niet langer op bedrijfsniveau gespeeld maar op persoonlijk niveau. Als mens ben je in staat om je beter en sneller te informeren en kan je veel gerichtere keuzes maken. Als merk ben je niet langer in staat om campagnes te voeren op basis van je buikgevoel en te hopen op het beste. Je kan wel waardevolle inzichten verzamelen over jouw ideale klant en gerichte meetbare campagnes voeren met succes.

Onze overtuiging

Ons team

Wij ademen en leven in de echte wereld maar de digitale wereld is waar wij merken doen werken. Laat ons samen een hecht team vormen met jullie bedrijf.

Frederik

Founder_

Ook wel gekend als de klantenfluisteraar.

Als gepassioneerd ondernemer en marketeer luistert hij naar de noden van onze klanten. Hij weet perfect de connecties te leggen tussen waar je als klant naartoe wil en wat jou echt voorruit kan helpen. Met een duidelijk plan van aanpak en een vooropgesteld budget vertaalt hij de KPI’s van onze klanten in concrete taken voor ons team. Nauwkeurig kijkt hij er op toe dat alles tot in de puntjes opgeleverd wordt.

Zijn onverzadigbare honger naar kennis voedt hij in zijn vrije tijd met het lezen van inspirerende lectuur of met het volgen van boeiende seminars of opleidingen. Maar hij komt pas echt tot rust in de buitenlucht op het kortgemaaide veld met zijn golfclub in de hand.

Mats

Digital Marketeer

Een echte digitale krijger die met data als zijn metgezel het digitale rijk verovert voor onze klanten.

Elke dag opnieuw gaat hij de digitale concurrentiestrijd aan om jouw klanten op weg te zetten naar jouw verlichtend aanbod. Hij verslindt elk obstakel die in zijn weg ligt en gaat door tot hij het gewenste resultaat bereikt heeft.

Zo strijdvaardig als voor onze klanten, kan je hem in zijn vrije tijd terugvinden op het voetbalveld of in een andere virtuele game omgeving.

Fabienne

Graphic Designer/
Digital marketeer

De belichaming van het positivisme, die steeds in haar creatieve bubbel ontpopt tot een ware bron van inspiratie en ideeën.

Dagelijks kijkt ze ernaar uit om haar creatieve geest de vrije loop te laten voor onze klanten. Telkens opnieuw streeft ze ernaar om onze klanten te verassen met een impactvol design die volledig matcht met de marketingdoestellingen.

Net zoals ze heel gestructureerd met to-do lijstjes haar dag doorkomt, geniet ze er stiekem van om de dag af te sluiten met een lege, geordende mailbox.

Ons team

Wij ademen en leven in de echte wereld maar de digitale wereld is waar wij merken doen werken. Laat ons samen een hecht team vormen met jullie bedrijf.

Jürgen

Brand strategist/
art director

Merk therapeut en curator van sterke merkverhalen en pakkende campagnes. Ook wel eens ‘Brand Daddy’ genaamd onder de collega’s.

Hij is gepassioneerd om de ware identiteit van een merk bloot te leggen. Hij graaft tot aan de essentie en haalt de unieke aankoopredenen van jouw aanbod naar boven en connecteert die met de noden van jouw doelgroep. Met een achtergrond in print tovert hij kruisbestuivende campagnes uit zijn hoed die jouw doelgroep zowel online en offline raken.

Alsof hij zijn creatief ei nog niet voldoende kwijt kan in de pakkende visuals voor onze klanten laat hij zijn creativiteit botvieren achter de kookpotten of in ander grafisch vrij werk.

Wouter

Web Developer

De verborgen kracht achter jouw merk op het web.

In de schaduwen van het web is het, waar Wouter de ‘force of WordPress’ laat voortvloeien in de websites van onze klanten. Hij gaat elke uitdaging aan om jouw merk te connecteren met de juiste doelgroep via marketingautomatisatie en klantvriendelijke webomgevingen.

Als een echte digitale jedi daagt hij vriend en vijand uit in een game of laat hij zijn artistieke ziel vrij in verbluffende 3D creaties.

Wil je ons beter
leren kennen?

Stap even binnen voor een écht gesprek over de connectie tussen jouw merk en je digitale klant.

Contacteer mij over: