Barbasille

Follow us

SERVEREN MET IJS EN EEN SCHIJFJE YELLOW STRIPES.

COCKTAILS & DRINKS

CONTENTCREATIE | CONTENTSTRATEGY | DIGITAL MARKETING

Follow us

De meeste mensen hebben zo nu en dan wel eens zien in een lekkere cocktail. Maar een zelfgemaakte cocktail smaakt toch niet hetzelfde als in een bar. Gelukkig kan je hiervoor vertrouwen op Barbasille. Met hun kant-en-klare cocktails hoef je niet langer alle ingrediënten in huis te halen. Je laat je cocktail gewoon toekomen en serveert deze vervolgens met sprekend gemak, als een echte barista.

Een zeer uniek concept, maar naamsbekendheid is vaak niet vanzelfsprekend. Barbasille vertrouwde (terecht) op Yellow Stripes om de onderneming op de digitale kaart te zetten. Wij serveerden dan ook met plezier een strategische cocktail, met als ingrediënten betalende en organische content.

HET RECEPT VOOR EEN VRUCHTBARE SAMENWERKING.

Informeren, inspireren, entertainen en engageren, de 4 pijlers in contentmarketing die van Barbasille een gevestigde waarde moesten maken. Met dit in het achterhoofd werkten we een customer journey uit, verdeeld over verschillende touchpoints via organische en betalende content. Deze flow werd vervolgens besproken en gefinetuned tijdens de overlegmomenten met de klant. Een recept dat vervolgens uitdraaide tot een onverdeeld succes.

HET UNIEKE CONCEPT VERTALEN NAAR UNIEKE CONTENT.

Barbasille streeft ernaar om zijn originele huisstijl door te trekken in elke vorm van communicatie. Ons creatieve bataljon sprak op regelmatige basis met de klant om de uniciteit te waarborgen in elk beeld. Deze beelden kregen ondersteuning van een scherpe, meeslepende copy, die net zoals de beelden besproken werd met de klant. Ondertussen is Barbasille een klinkende naam met een diverse lijn aan cocktails en smaakpakketten. Wij zijn dan ook trots dat we Barbasille mee op de kaart hebben gezet.

ANDERE INTERESSANTE CASES