Deschacht

Follow us

PRODUCT-INNOVATOR IN DE BOUWSECTOR DIE BOUWT AAN EEN DIGITAAL PLAN.

BOUWPARTNER & PRODUCTIELEVERANCIER

DIGITAL MARKETING | MARKETING STRATEGY | SEO

Follow us

10 filialen verspreid over heel Vlaanderen, een lidmaatschap bij Buildmat en een assortiment van meer dan 15.000 producten. Deschacht Bouwmaterialen is een gevestigde waarde in de wereld van bouwprofessionals. Deschacht onderscheidt zich van de concurrentie aan de hand van slim bouwadvies. Advies dat de rendabiliteit van de projecten verhoogt met meerdere procenten. Op zoek naar een betrouwbare partner die alle facetten van digitale marketing beheerst, kwam Deschacht uit bij Yellow Stripes.

EEN SAMENWERKING OM OP TE BOUWEN.

Door het ruime aanbod aan bouwmaterialen en inhouse expertise is Deschacht uitgegroeid tot dé expert binnen de bouwsector. Onze uitdaging lag hem in het weergeven van deze expertise in de Google advertenties. Vanuit onze eigen knowhow maakten we een nauwkeurige advertentiestructuur van het ruime productgamma van Deschacht. Na veelvuldig contact in verband met beelden en teksten, zagen de eerste advertenties het levenslicht. Vandaag onderhoudt ons team deze advertenties, zodat ze up-to-date blijven met het aanbod en belofte van Deschacht.

EEN NIEUW HOOFDSTUK IN HET VERHAAL.

Na succesvolle betalende advertenties, is de volgende stap veelal het optimaliseren van de organische zoekresultaten, ook wel SEO genoemd. Ook deze taak werd door Deschacht aan ons toevertrouwd.

Na een grondige analyse en zoekwoordenonderzoek per pagina, werden de pijnpunten blootgelegd, waarop enkele adviezen volgden. Mede dankzij het uitgebreide overleg met de klant kwamen de eerste geoptimaliseerde pagina’s tot stand. Dit was het begin van een nieuw hoofdstuk in de duurzame samenwerking tussen Deschacht en Yellow Stripes.

ANDERE INTERESSANTE CASES