Golf Oudenaarde

Follow us

Royal Golf Club Oudenaarde

KOONJUWEEL VAN DE STAD

DIGITAL MARKETING | CONTENTCREATIE  | E-MAILMARKETING | CONTENTSTRATEGIE

Follow us

Met zijn duo aan 18-holes banen, heeft Golf Oudenaarde een sterke reputatie opgebouwd als één van de meest prestigieuze golfclubs in de regio. Een reputatie die wordt gestaafd met het feit dat Golf Oudenaarde momenteel 11de plaatst in heel België! En als je het ons vraagt, meer dan verdiend.

Wij hadden het voorrecht om de identiteit van deze parel in het golflandschap online verder te zetten. Aan de hand van strategische marketingcampagnes, elk met hun eigen landingspagina, bereikten we onze zorgvuldig opgestelde doelgroepen.

De troon voor een koninklijke golfclub

In samenspraak met de klant kozen we voor Facebook/Instagram en Google Ads als vehikel voor onze online marketingcampagnes . Met succes. We verhoogden niet alleen de zichtbaarheid en bekendheid van de club, maar genereerden ook meer inschrijvingen voor de golflessen en Greenfee-registraties.

Een strikte marketingplanning hoeft natuurlijk niet bindend te zijn. Zo bespraken we maandelijks de mogelijkheden om in te spelen op nieuwe ideeën of veranderingen in de markt. Zo werd op termijn ook e-mailmarketing een vaste component in de marketingmix van Royal Golf Club Oudenaarde.

ANDERE INTERESSANTE CASES