Impact Inclusive

Follow us

DE KRACHT VAN POSITIVITEIT EN INCLUSIE VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST.

CLOTHING & LIFESTYLE

BRAND STRATEGY | BRAND DESIGN | MARKETING STRATEGY | ART DIRECTION | WEBSITE & WEBSHOP | BRANDED CONTENT DIGITAL BRAND ACTIVATION

Follow us

“Vanuit een reis naar Nazaré, Portugal, waar de oprichter werd overweldigd door de krachtige golven, ontstond het idee voor Impact Inclusive. Een idee met als doel mensen bewust te maken van de impact die we hebben op onze planeet. Geïnspireerd door de kalmte en het positivisme van het Hindoeïsme, besloot Impact Inclusive kleding te gebruiken als platform.

Een sterk concept dat nood had aan richting, structuur en een boeiend verhaal om hun doel te bereiken. Via een aantal intense workshops en gesprekken legden we de de essentie van het merk bloot. Samen met de klant stelden we een duidelijk plan op over hoe we de markt gingen benaderen vanuit de kernbelofte van impact Inclusive.

SAMEN WERKEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST VOOR MENS EN NATUUR

Wanneer mensen samenwerken en zich focussen op inclusiviteit en positivisme, kunnen ze geweldige dingen bereiken. Elk individu, van klant tot medewerker, kan bijdragen aan de positieve ontwikkeling van een merk. Daarom was er meteen een klik tussen Impact Inclusive en Yellow Stripes. We werkten nauw samen met interne en externe partners van Impact Inclusive om een strategie te bepalen, om bewustzijn te creëren bij het wereldbewuste surfpubliek over hun impact op de wereld én welke rol Impact Inclusive hierin speelt.

VAN EEN ONGEKENDE WERELDS OVERTUIGING NAAR EEN GELIEFD MERK.

Een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst, met kwalitatieve en milieuvriendelijke kledij, geproduceerd in sociaal gelijkwaardige omstandigheden. Dat is de belofte van Impact Inclusive.

Een duidelijke visie en een sterk verhaal. Maar het blijft hoe dan ook een uitdaging om een startend merk op de digitale kaart te zetten. Aan de hand van gerichte, inspirerende content bouwden we een digitale merkervaring op die naadloos aansloot bij de identiteit van Impact Inclusive. Met de nodige ‘touch of love & persuasion’ bouwden we een inspirerende website met geïntegreerde webshop, die perfect inspeelt op de noden van de bezoekers. Tot slot werden een aantal strategische digitale marketing campagnes opgezet om de start van Impact Inclusive een extra boost te geven.

We geven toe: we zijn trots op het resultaat!

ANDERE INTERESSANTE CASES