Kattendons

Follow us

DE PURRRFECTE SAMENWERKING TUSSEN DIER EN DIGITAAL.

KATTENVERZORGING & KATTENPRODUCTEN

WEBDESIGN & WEBSHOP

Follow us

Van behandeld worden als goden in sommige culturen, naar veelgehouden huisdier in de woonkamer. Katten hebben er een hobbelige rit opzitten doorheen de jaren. Kattendons specialiseert zich in het verzorgen en onderhouden van deze elegante viervoeters. Van trimmen en onderhoud tot eten en speeltjes, Kattendons heeft alles wat jouw kat verdient.

Dit concept verdient uiteraard een plaats op het wereldwijde web, want er kan nooit genoeg kattencontent online staan.

SPEELSE STIJL MET EEN DONZIGE TOETS.

Laten we een kat, een kat noemen. Een goede website bouwen vraagt tijd. Alles begint bij het achterhalen van de noden van de klant en het opstellen van een passende huisstijl. Een speelse stijl met een vleugje humor is waarvoor we uiteindelijk kozen. Het doortrekken van deze stijl werd de taak van ons creatief – en webdevelopment team. In samenspraak met de klant creëerden we een resem aan beelden, die de speelsheid van deze donzige viervoeters uitstralen.

BOUWEN AAN EEN WEBSITE VOOR ELKE KATTENLIEFHEBBER.

Over naar de technische kant van het verhaal. Het belangrijkste bij een website is dat deze het juiste gevoel van het bedrijf weergeeft. Door het voorstellen van enkele designs en templates kreeg de klant meteen een voorsmaakje over hoe de website er uiteindelijk zal uitzien. Met de huisstijl in het achterhoofd, dachten we na over het algemene gebruiksgemak en de structuur van de verschillende webpagina’s.

Het finale product is een pluim op de hoed voor iedereen die eraan meewerkte: een vlotte surfervaring met oog voor detail en kat.

ANDERE INTERESSANTE CASES