Follow us

Growing your brand

 journey that we

like to take together

Onze diensten

STAPPEN OM TE
CONNECTEREN MET JOUW DOELPUBLIEK

Ken je die bedrijven die eender wat ze op de markt gooien een instant succes lijkt? Je zou haast denken dat het voor hen haast van zelf gaat. Vaak is de basis van dit succes niet het idee of het product maar een doordacht business plan. Wij ondersteunen graag de ambitie onze klanten die voortdurend beter wilen doen met strategisch inzicht en een aantal heel doeltreffende tools.

BUSINESSSTRATEGIE

Samen met onze klanten passen we ‘design thinking’ methode toe om diverse business scenario’s uit te werken voor hun idee of product. We bekijken de slaagkansen van elk scenario via 9 bouwstenen die diverse aspecten zoals de klantensegmenten, toegevoegde waarde, verkoopskanalen, inkomstenstromen, de resources, de kostenstructuur, enz. in kaart brengen.

MERK BELOFTE

‘Belofte maakt schuld’! Ieder merk of bedrijf maakt onvrijwillig een belofte aan de markt. Je acties scheppen bepaalde verwachtingen in het hoofd van je klanten. Hoe duidelijker deze verwachtingen hoe beter. Denk maar aan de belofte die Colruyt maakt: “altijd de laagste prijs!”Maar let op! Los je deze verwachtingen niet in, dan wordt je er genadeloos op afgestraft. Samen scheppen we duidelijkheid over wat je wil betekenen voor jullie klanten, zodat deze beloftes ook sterk kunnen gemaakt worden.

BRAND PURPOSE

Zoals Simon Sinek het al zei: “First start with why”. Mensen kopen niet zomaar een product. Alles wat ze kopen doen ze uit een overtuiging en draagt onmiddelijk bij tot wie ze zijn of willen zijn. De wetenschap heeft reeds bewezen dat bedrijven die inspireren betere verkoopscijfers halen én makkelijker gemotiveerd personeel vinden. Samen leggen we de echte reden van jullie bestaan bloot, hoe dit helpt om de waarden en overtuigingen van jouw klanten uit te dragen.

Positioning

Een doel hebben, maar niet weten waar je staat in de markt, maakt het onmogelijk om een doeltreffende marketingstrategie te voeren. We bekijken het marktaandeel die je beoogt en hoe jij het verschil kan maken door alle facetten van jouw merk in detail te bekijken. Alleen zo wordt het duidelijk hoe je je voldoende kan differentiëren om een unieke positie in te nemen in de markt.

COMMUNICATION STYLE & IDENTITY

De aantrekkingskracht van een merk wordt bepaald door de persoonlijkheid die dat merk uitstraalt. De archetypes van Gustav Jung, de karakter en waarden schaal geven ons een beeld over hoe jouw merk eruit ziet, klinkt, voelt of zich zou moeten gedragen. Zo kan je jouw communicatiestijl als merk/bedrijf hier perfect op afstemmen. Onze creatief team laten wij hier graag op los om te vertalen in een passende tone-of-voice en een memorabele huisstijl. Zodat je steeds even stralend en herkenbaar blijft voor je doelpubliek.

PERSONALISERING

Echt betekenis hebben voor je doelgroep kan je pas als je weet wie ze echt zijn. We kruipen in de huid van jouw ideale klant. Vertalen hun identiteit, gedrag, ambities en verwachting in representatieve persona’s voor de diverse segmenten van jouw doelgroep. Zo krijg je inzichten hoe je het best kan inspelen op hun noden en verwachtingen.

CUSTOMER JOURNEY

Iedere (potentiële) klant doorloopt zijn eigen specifiek traject van eerste indruk tot uiteindelijk aankoop. Wij brengen voor elk type klant iedere stap van de interacties die ze hebben met jouw merk in kaart. We bekijken objectief via de diverse persona’s uit jouw doelgroep welke verwachtingen er kunnen ingelost worden en via welke kanalen je met hen het beste kan communiceren.

COMMUNICATIE PLAN

Adverteren zonder communicatieplan is zoals schip zonder navigator. Elk plan start een doel/eindbestemming dat je wilt behalen. Dat is waar wij ook naar streven. Aan de hand van Strategische analyses stippelen we de beste route uit voor het behalen van dit doel. Hierbij houden we rekening met de gewenste doelgroep, de boodschap en het budget. Zo brengen we een vaste (gele) lijn in jouw communicatie naar de buitenwereld.

CONTENT & AD PLANNING

Nu we weten wat het plan van aanpak is kunnen we kijken naar waar en hoe we gaan toeslaan. Dankzij het communicatieplan is een eenduidig verhaal om naar jouw doelgroep te brengen. Dit verhaal verdient een sterk en prachtig omhulsel om het geheel compleet te maken. Éénmaal de ideale beelden gekozen zijn, passen we dit toe op het gewenste kanaal om zo jouw doelgroep zo goed mogelijk te kunnen bereiken. Dit plan is constant in beweging en dankzij opvolging onderhouden we de advertenties.

ANALYTICS & ADAPTATION

‘Wie je doelgroep is, wat voor content hen aanspreekt, hoe ze jou vinden en bereiken’. Het is slechts een klein deel van de informatie die uit jouw campagnes kunnen gehaald worden. Dankzij deze informatie kan er bijgestuurd worden zodat jij de vooropgestelde doelstellingen behaald.

Genoeg over ons.
Wat is jullie verhaal?

Wat zijn jullie ambities, welke zaken kunnen wat extra ondersteuning gebruiken. Of wil je gewoon een objectieve kijk door één van onze experts op jullie plannen? Neem zeker contact met ons op. Onze deur staat altijd open voor een ambitieuze ondernemer zoals jou.

Contacteer mij over: