Sonus

Follow us

SONUS STIMULATES SENSES

SOUND & VISION

BRAND STRATEGY | BRAND DESIGN | WEBDESIGN | DIGITAL MARKETING

Follow us

De werkelijkheid vergeten en jezelf verliezen in beeld en geluid, het is een ervaring. Een moment waarbij alles rondom verdwijnt en je één wordt met film en muziek. Dat is de ervaring van Sonus. In nood voor een nieuwe branding stijl om de high-end kwaliteit beter weer te geven, kwam Sonus uit bij Yellow Stripes. Dit klonk als muziek in de oren van onze brandingspecialisten, die aan de slag gingen om Sonus de juiste klank te geven.

HET GELUID VAN EEN MERK

Sonus begon zijn verhaal in de verhuur van high-end materialen voor evenementen via partner WeSound. De broers Vantorre zagen de markt verder reikt dan alleen evenementen en grepen deze opportuniteit met beide handen. Vanuit hun kennis en ervaring in de verhuur van hun materialen riepen ze Sonus in het leven. Een nieuw merk dat nood had aan een nieuwe invalshoek. Aan de hand van meerdere brandingworkshops brachten we de essentie en meerwaarde van Sonus naar boven en besloten we welke look en feel we willen uitdragen.

HET SONUSVERHAAL KRIJGT BEELD

De merkessentie was in dit geval tweedelig. De high-end producten zijn gericht naar mensen die geen compromissen inzake design en kwaliteit. Het tweede deel gaat over de beleving, zowel in kwaliteit van het geluid, als in de winkelervaring. Als digitaal expert lieten wij deze ervaring uiteraard ook online naar voren komen. We bouwden een nieuwe website volgens de ontworpen huisstijl van Sonus. Tot slot zorgde ons digitaal marketing team ervoor dat Sonus bekend raakte bij het grote publiek, aan de hand van een betalende online advertenties.

Een consistent verhaal waar muziek in zit.

ANDERE INTERESSANTE CASES