Tuinen Lewis Daemers

Follow us

Perfectie tot in het kleinste detail

MEESTER IN TUINAANLEG

DIGITAL MARKETING | BRANDING | CONTENTCREATIE  | WEBDESIGN | WEB DEVELOPMENT | CONTENTSTRATEGIE

Follow us

Welkom in de inspirerende wereld van Tuinen Lewis Daemers, waar tuinprojecten van buitengewone kwaliteit worden gerealiseerd. Klinkt een beetje zweverig, niet? Maar dat is nu exact wat je bij Lewis Daemers kan verwachten. Een enorme toewijding aan detail en precisie, om van elke buitenruimte een sprookjesachtig landschap te maken. Perfect zit ze letterlijk in de natuur. Get it? ‘Natuur’

Een persona waar ze niet in hun eentje toe gekomen zijn. Want zoals wel meer van onze tevreden klanten, startte onze samenwerking met TLD tijdens een branding workshop, waar onze branding expert ervoor zorgde dat het bedrijf zichzelf écht leerde kennen. Dat Tuinen Lewis Daemers zich nu onderscheidt van haar concurrenten met haar identiteit, is slechts 1 van de gevolgen van een geslaagde branding.

Projecten die het verdienen om gezien te worden

Allemaal goed en wel zo’n branding, maar wat heb je eraan als je er niet mee kan uitpakken? En de vele geslaagde projecten, die verdienen toch ook een plaats online? Volledig akkoord! Na veel maatwerk, overleg en met de branding in het achterhoofd, werd www.tuinenlewisdaemers.be geboren. Een al even indrukwekkende online omgeving als de tuinen die Lewis en zijn team zelf aanleggen.

Nu we een duidelijke identiteit en bijbehorende website hebben, ontbrak slechts 1 ding: bereik. Our weapon of choice: organische sociale media. In samenspraak met de klant stellen wij maandelijks een gerichte content kalender op, zodat de prachtige projecten van TLD de aandacht krijgen die ze verdienen.

Een zeer geslaagde samenwerking, die in de toekomst zal worden uitgebreid met een mix van on- en offline campagnes.

ANDERE INTERESSANTE CASES