Visix

Follow us

VISIX MAKES YOUR BRAND SHINE

INDOOR EN OUTDOOR PROMO

BRAND STRATEGY | BRAND DESIGN | CONTENT CREATION | DIGITAL MARKETING

Follow us

Visix, een toonaangevende producent van promotiemateriaal indoor, outdoor of jouw event, was op zoek naar een ervaren marketing manager die hen kon helpen bij het opstellen van een marketingplan, het huidige marketing team kon ondersteunen en opleiden en een plan op te stellen om future-proof te zijn in het digitale landschap.

Van start naar finish

Hierbij werd er een analyse gemaakt van de huidige marketingtools, de doelstellingen en het opstellen van een digitaal marketingplan. 

Vervolgens begonnen ze met het opzetten van advertenties funnels en het maken van campagnebeelden, catalogi en het optimaliseren van de website en webshop (SEO / SEA). Yellow Stripes coachte het marketingteam van Visix en werkte samen met hen om een digitale versnelling door te maken.

Een schitterend resultaat

De samenwerking tussen Visix en Yellow Stripes heeft geleid tot een sterkere online aanwezigheid en een grotere merkbekendheid. Daarnaast ondersteunt Yellow Stripes, het Visix marketingteam met het opzetten van digitale marketingcampagnes, het uitrollen van marketing automation (hubspot) en het uitwerken van customer journeys, zowel online (website en webshop) als offline communicatie.

ANDERE INTERESSANTE CASES