Follow us

Connect your business to your customer

Connection issues?

Een slechte verbinding heeft nog nooit iemand blij gemaakt. Bij een bedrijf is dit zeker vitaal, zonder een goede connectie kan jouw bedrijf niet volledig floreren. Daarom bieden wij onze branding services aan. Samen met jou zorgen we voor een ijzersterke verbinding.

  • Branding workshop/Brand sprint
  • Merkanalyse
  • Online & offline go to market brand strategie
  • Visuele identiteit
  • Storytelling & conversation management

Doelgroep bepaling

Heb je nog geen specifieke doelgroep? Wij helpen jou op basis van onderzoek de perfecte klant te visualiseren. Hierdoor kan je jouw diensten aanbieden op een veel persoonlijker niveau, en meer leads genereren.

Positionering

Wat is de perfecte positie op het veld voor jouw bedrijf? Nadat de doelgroep is bepaald is het belangrijk om jouw “situatie” volledig te begrijpen. Wat zijn de sterktes of zwaktes van jouw bedrijf, wie zijn jouw concurrenten, wat zijn jouw usp’s, …. Het kan moeilijk zijn om jouw bedrijf te kunnen navigeren door deze zee van vragen. Daarom zijn wij jouw assistent die jou meehelpt in het onderzoeken en beantwoorden van de vragen.

 

De “WHY”

Zoals Simon Sinek het al zei: “First start with why”. Dit is niet alleen essentieel voor jouw klanten maar ook voor jouw medewerkers. Om dit tot een succes te brengen moet je een plan hebben. Op basis van analyses creëren wij de perfecte klant voor jou, zodat je jouw diensten kan afstemmen op jouw kopers.

Merkbelofte

Mensen vormen een bepaald verwachtingspatroon van een merk. Doorbreek je die verwachting dan kan dit hun vertrouwen schaden. Het komt erop aan dat je als merk belooft om altijd op dezelfde manier te handelen, dezelfde waarden te hanteren en op dezelfde manier de markt te benaderen. Vind je bijvoorbeeld kwaliteit en innovatie heel belangrijk of wil je voor iedereen een gepast aanbod hebben? Zolang je maar consequent bent in waar je voor staat.

Storytelling

Achter elk bedrijf zit een verhaal, je moet jouw verhaal goed weergeven om de klant te overtuigen. Dit is dus waarom het zo belangrijk is om jouw verhaal goed weer te geven. Een klant moet eenvoudig en snel door hebben waar je voor staat en wat het verhaal inhoudt. Hierdoor bouwt hij een band op met jouw bedrijf en zal hij jou boven jouw concurrenten verkiezen. De “consistentie” in jouw verhaal is hier dus zeker van belang.

BENIEUWD NAAR WAT branding VOOR JOUW MERK KaN BETEKENEN?

Stap even binnen voor een écht gesprek
over de connectie tussen jouw merk en je digitale klant.

 

Stap even binnen voor een écht gesprek over de connectie tussen jouw merk en je digitale klant.

Contacteer mij over: