Follow us

Become the queen b
the brandhive

STAPPEN OM EEN STERK MERK TE BOUWEN

Tijd om jouw merk te laten shinen. Tijdens onze branding workshop nemen we je mee op een boeiende reis, waarbij we samen de kern van jouw merk ontdekken en een sterke visuele identiteit creëren waarmee je je onderscheidt van andere merken.

  • BRAND ACTIVATION & MARKETING SUPPORT
  • DELIVERABLES
  • VISUAL GUIDELINES
  • STYLESCAPE
  • MOODBOARDING
  • BRANDNAMING
  • REPORT & RECOMMENDATIONS
  • WORKSHOP

1. Workshop - Let’s get brand NAKED

Alles begint met een interactieve workshop met de klant. Tijdens deze workshop duiken we in de essentie van jouw bedrijf, identificeren we de kernwaarden en definiëren we de doelgroep. Een brainstorm vol creatieve ideeën en strategisch inzicht vormt de basis voor een krachtig merk.

2. rapport - Know your WORTH

Na de workshop ontvang je een gedetailleerde rapportage met aanbevelingen. Hierin vind je inzichten, kernboodschappen en strategische aanbevelingen van je merkidentiteit.

3. brand naming - CALL ME …

Een pakkende naam is essentieel. We begeleiden je bij het bedenken van een merknaam die aansluit bij de doelgroep en kernwaarden van jouw bedrijf.

4. moodboarding - Get in the MOOD

Wij verzamelen verschillende visuele beelden die de gewenste sfeer en uitstraling van jouw merk weergeven. Op basis hiervan kan een richting gekozen worden waarin we kunnen verderwerken.

5. stylescaping - Find your STYLE

Met de stylecapes vertalen we de keuzes van de moodboards in een coherent geheel. Hier combineren we een logo, typografie, kleuren en beelden om een voorproefje te geven van je toekomstige merkidentiteit.

6. guidelines - Make it POP

In deze fase ontvang je een uitgebreid document met heldere richtlijnen voor het gebruik van je logo, kleurpalet, typografie en andere visuele elementen.

7. Deliverables - SHINE bright

We brengen jouw merk tot leven met alle nodige materialen en bestanden. Onze focus ligt op het creëren van tastbare en digitale merkervaringen.

8. brand activation - Where the MAGIC happens

Nu jouw merk gezien mag worden, is het tijd om online en/of offline media in te schakelen. Wij begeleiden jouw bedrijf met strategisch advies om ervoor te zorgen dat jouw merk de juiste doelgroep bereikt.

GENOEG OVER ONS.
WAT IS JULLIE VERHAAL ?

Wil je jouw merk laten shinen maar weet je niet hoe? Of heb je hulp nodig bij het opzetten van een sterke identiteit? Kom eens langs voor een warme kop koffie (of thee). Onze experts bekijken samen met jou wat we voor jouw merk kunnen betekenen.

Stap even binnen voor een écht gesprek over de connectie tussen jouw merk en je digitale klant.

Contacteer mij over: